جستجو در پايگاه داده براساس
بگرد
جستجوی پيشرفته | راهنما
مقررات جشنواره
يادداشت دبير جشنواره
بيانيه هيات داوران
اهداف جشنواره
موضوعات جشنواره
توضيحات
تمام رويدادها
 به تفکيک فيلم
 به تفکيک اصناف
 به تفکيک هنرمندان
 به تفکيک دفاتر توليد
 به تفکيک کلمات کليدی
آلبوم عكس
افتتاحيه
نشست هاى مطبوعاتى
اختتاميه
گوشه و كنار
روزشمار آلبوم عكس
هنرمندان
شرکت ها
فيلمها
هنرمندان
شرکت ها
کشورهای شرکت کننده
.:.    هيأت داوران     .:.
..رييس هيأت داوران
..داور
..دبير
هيأت انتخاب
جوايزاهداشده
بخشهاي جشنواره
موضوعات جوايز


 فيلم فجر- دوره سي و هشتم (۱۳۹۸)

 توضيحات : 
آيين اختتاميه سي‌وهشتمين جشنواره فيلم فجر ساعت 18:45 عصر امروز سه‌شنبه بيست‌ودوم بهمن ماه با اجراي محمدرضا شهيدي‌فرد در مرکز همايش‌هاي برج ميلاد برگزار شد.
به گزارش ستاد خبري جشنواره فيلم فجر، در ابتداي سرود ملي جمهوري اسلامي ايران پخش و آياتي چند از کلام‌الله مجيد تلاوت شد.
در ادامه اين مراسم تيزر جشنواره و کليپ سالروز پيروزي انقلاب اسلامي براي حضار پخش شد.
محمدرضا شهيدي‌فرد در ابتداي مراسم ضمن تبريک به مناسبت ايام‌ دهه فجر و سالروز پيروزي انقلاب اسلامي، به آنچه در ماه‌هاي گذشته رخ داده اشاره کرد و با اشاره به اين که امروز مصادف با چهلمين روز شهادت سردار حاج‌قاسم سليماني‌است، گفت: شهادت او ملت ما را بار ديگر همدل کرد.مدتي پس از سقوط هواپيماي اکرايني در روزهايي که مردم ما ملتهب و نگران بودند، به روزهاي جشنواره فيلم فجر رسيديم. هنرمندان ما در اين روزها سعي کردند در کنار هم و در کنار مردم باشند. او ابراز اميدواري کرد که از اين پس حرف‌هاي اميدبخش و حرف‌هايي که ما را در همه احوال کنار هم قرار مي‌دهد، بشنويم.
در ا‌دامه مراسم کليپي شامل تصاويري از اعضا هيات انتخاب، مراسم قرعه‌کشي فيلم‌ها، رونمايي از پوستر، نشست‌هاي خبري جشنواره، سينماهاي مردمي، هيات داوران، حضور وزير در پرديس ملت پخش شد که با تصوير و صداي محمد علي کشاورز پايان يافت.
در ادامه محمدرضا شهيدي‌فرد با بيان اينکه امسال سومين سال دبيري دکتر ابراهيم داروغه‌زاده است، او را به روي سن دعوت کرد.
داروغه‌زاده در سخنان خود بيان داشت: حضور هنرمندان و همکارانمان را که تلاش کردند روزهاي دلنشيني براي مردم سينمادوست فراهم شود، گرامي مي‌دارم. او در ادامه شهادت سرداروطن شهيد حاج قاسم سليماني را تسليت گفت و براي بازماندگان از دست‌رفتگان سانحه هواپيماي اوکرايني آرزوي صبر کرد. دبير جشنواره فيلم فجر گفت: گفتگو، خواندن و شنيدن، راهکارهايي براي درک پيرامون و همدل شدن است. جشنواره فيلم فجر مثل هر عيدانه‌اي تمام افراد خانواده را دعوت مي‌کند که با هم‌نشيني درک بهتري از هم به دست آورند. او گفت: جامعه ما براي اينکه کنار هم بودن را تجربه کند، هميشه به آيين‌هايي نياز دارد و جشنواره فجر يکي از اين آيين‌هاست. اين رخداد فرخنده را به همه سينمادوستان تبريک مي‌گويم و از هنرمنداني که به اين رويداد گرمي بخشيدند، ممنونم. به اميد روزهاي بهتر براي ايران عزيزمان.
در بخش بعدي پس از پخش تيزر بخش مسابقه تبليغات سي و هشتمين جشنواره فيلم فجر، برگزيدگان اين بخش معرفي شدند.
سيمرغ بلورين بهترين عکس فيلم به مريم تخت‌کشيان براي فيلم غلامرضا تختي اهدا شد. همچنين سيمرغ بلورين بهترين پوستر فيلم به محمد تقي‌پور براي فيلم 23نفر تعلق گرفت.
سيمرغ بلورين بهترين تيزر و آنونس نيز به اميد ميرزايي براي فيلم شاه‌کش اهدا شد و در بخش بعدي اهداي جوايز نوبت به اهداي جوايز بخش فيلم کوتاه، مستند و نگاه‌نو رسيد.
فرشته طائرپور به حاضران در سالن و کساني که نيامدند اما باور داريم قلبشان براي سينماي ايران مي‌تپد و براي بقاي اين سينما دعا مي‌کنند، سلام کرد و گفت: ايستادن من روي اين سن، از سر بي‌اعتنايي به اتفاقات تلخ اجتماعي و وضعيت سينما نيست بلکه براي حمايت از سينما و نسل جوان و خلاق است که نويدبخش روزهاي روشن است. ما به احترام آنها اينجا هستيم. او سپس با نقل قول از حرف‌هاي بازيگر برنده اسکار گفت: ما يک عشق مشترک داريم. فيلم و سينما. در ادامه سيمرغ بخش فيلم کوتاه فجر38 اهدا شد.
سيمرغ بلورين بهترين فيلم کوتاه به سعيد نجاتي براي فيلم "دابر" تعلق گرفت.
سعيد نجاتي پس از آمدن روي سن از هيات انتخاب براي جايزه تشکر کرد و گفت: فکر نمي‌کردم موضوع مطرح شده در فيلم مورد توجه قرار بگيرد . اين جايزه براي همه فيلمسازان کوتاه است. او در ادامه از فيلمسازان مطرح در حوزه فيلم کوتاه نام برد و جايزه خود را به انجمن سينماي جوانان ايران که 20 سال از او در عرصه فيلمسازي حمايت کرد و سيد صادق موسوي مديرعامل انجمن سينماي جوانان ايران اهدا کرد.
در ادامه جوايز بخش بهترين فيلم مستند بلند و بخش نگاه نو اعلام شد.
سيمرغ بلورين بهترين فيلم مستند بلند به فيلم "جايي براي فرشته‌هانيست" ساخته سام کلانتري به تهيه‌کنندگي محمد شکيبانيا و محسن شاه‌محمدميراب اهدا شد.
سيمرغ بلورين بهترين فيلم بخش نگاه‌نو نيز به سعيد ملکان کارگردان و تهيه‌کننده فيلم "روزصفر"تعلق گرفت.
در بخش بعدي مراسم پاياني جشواره فجر 38، پيروز حناچي شهردار تهران روي صحنه آمد و با تبريک چهل و يکمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي در بخشي از سخنان خود حمايت از جشنواره فيلم فجر را وظيفه شهرداري تهران در حمايت از هنرمندان و مردم دانست.
شهردار تهران گفت: شعار استقلال، آزادي، جمهوري اسلامي نشانه همدلي مردم بوده است.تحقق تمام کلمات اين شعار بدون نقض کلمه اي ديگر.براي تحقق اين مهم بايد به گفت و گو پرداخت و جشنواره فيلم فجر يکي از آيين هايي است که مي تواند به تحقق اين مهم کمک کند.
تهران شهري براي همه نخواهد شد مگر با افزايش آگاهي هاي شهروندان. بايد باور کرد که هنر و سينما بهترين وسيله براي تاثيرگذاري بر جامعه،فرهنگسازي و ايجاد نشاط اجتماعي است.
در ادامه اين مراسم و براي برگزاري بزرگداشت فريدون جيراني کليپي متفاوتي از اين فيلمساز و روزنامه‌نگار باسابقه براي حضار نمايش داده شد.
سپس غلامرضا موسوي و مهدي صباغ‌زاده براي اهداي جايزه بزرگداشت او روي سن آمدند.
غلامرضا موسوي در اين بخش گفت: صحبت درباره فريدون جيراني هم سهل و ممتنع و هم دشوار است. او در رشته‌هاي مختلف کار کرده و بدون تعارف براي خطاب او ترجيح مي‌دهيم که استاد صدايش بزنيم. او تنها يک کارگردان، فيلمنامه‌نويس يا مجري خوب نيست، او يک انسان خوب است. جيراني به‌نوعي ويروس سينما را در مشهد پخش کرد و بسياري از ما که در جواني، در تئاتر فعال بوديم، سينما را جدي گرفتيم. او‌ انواع فيلم‌ها را مي‌بيند و يک معلم است که مي‌توان از او آموخت. او از حضار در سالن اختتاميه جشنواره سي‌ و هشتم خواست اين هنرمند را تشويق کنند و به احترام او کلاه از سر برداشت.
مهدي صباغ‌زاده نيز با ذکر خاطراتي از جيراني، گفت: من سينما را مديون آقاي جيراني هستم.
در ادامه، با حضور جيراني و دبير جشنواره، تنديس بخش بزرگداشت، با تشويق حضار به اين کارگردان اهدا شد.
در بخش بعدي مراسم پاياني جشنواره، نوبت به پخش نماهنگي درباره شهيد حاج قاسم سليماني و اهداي تنديس بهترين فيلم با مضمون جهاد و مقاومت رسيد. در ادامه شهيدي‌فرد از خانواده شهدا که در اين مراسم حضور دارند (مادر شهيدان خالقي‌پور (مادر سه شهيد)، همسر شهيد آتش‌نشان علي قانع، همسر شهيد جانباز احمد زنگي‌آبادي، خانواده شهيد شهروز مظفري‌نيا، شهيد مقاومت واز همراهان شهيد حاج‌قاسم سليماني) نام برد که با تشويق ايستاده حضار روبه‌رو شدند. و سپس جايزه تنديس حاج قاسم سليماني با حضور سيدعباس صالحي وزير ارشاد، حسين انتظامي رئيس سازمان سينمايي و ابراهيم داروغه‌زاده دبير جشنواره فيلم فجر، منوچهر شاهسواري مديرعامل خانه سينما، همايون اسعديان رييس هيات مديره خانه سينما به فيلم "آبادان يازده 60" اهدا شد.
در بخش بعدي مراسم نيز سيدعباس صالحي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي طي سخناني گفت: در اين روزها ما بيشتر از هر چيز به گفتگو نياز داريم و در اين ده روز به زبان سينما گفتگو کرديم. ما به زاويه‌ديدهاي تازه و چشم‌اندازهاي تازه نيازمنديم. جشنواره فيلم فجر فرصتي بوده براي ديدن، تبادل‌نظر و نقد. جشنواره، جشن مردم و سينماگران است. در اين جشن ميزبان و مهمان يکي هستند براي هر چه با شکوه‌تر برگزار شدن اين جشن. چراغ سينما خاموش نشدني است و سپاس از همه آنهايي که اين چراغ را روشن و روش‌تر نگاه مي‌دارند.
در ادامه، بخش اهداي سيمرغ ها آغاز شد.
سيمرغ بلورين بهترين جلوه‌هاي ويژه بصري به محمد برادران براي فيلم "خروج" تعلق گرفت.
محمد برادران با تشکر از هيات داوران افزود: اين سيمرغ براي ما بسيار با ارزش است. جاي ابراهيم حاتمي کيا در اينجا خالي است. او با انتخاب ما براي جلوه‌هاي بصري سنگين فيلم "خروج" ريسک کرد. جاي او در اين مراسم خالي است دلم‌مي خواست زمان گرفتن اين جايزه در چشم او زل بزنم.
او‌در بخش ديگري از صحبت‌هايش جاي فرامرز قريبيان را در اين مراسم خالي کرد و افزود: ما بچه‌هاي اين سرزمين و سربازان سردار سليماني هستيم و تازه اول راه ما است.او در ادامه به سانحه سقوط هواپيما و سوالاتي که بي پاسخ مانده اند اشاره کرد.
در ادامه سيمرغ بلورين بهترين جلوه‌هاي ويژه ميداني به محسن روزبهاني براي فيلم "روزصفر" اهدا شد .
همچنين سيمرغ بلورين بهترين چهره‌پردازي به مهرداد ميرکياني براي فيلم "خروج" تعلق کرد.
سيمرغ بلورين بهترين طراحي لباس هم به امير ملک‌پور براي فيلم "روزصفر" اهدا شد و سيمرغ بلورين بهترين طراحي صحنه را کيوان مقدم براي فيلم "خورشيد" از آن خود کرد.
هيات داوران سيمرغ بلورين بهترين طراحي صدا را به مهدي صالح‌کرماني صدابردار و آرش قاسمي صداگذار فيلم "شناي پروانه" اهدا کردند.آرش قاسمي سيمرغش را به يدالله نجفي تقديم کرد و جاي او را در اين مراسم خالي دانست و ابراز کرد: آن‌ها هستند که ما هستيم.
هم چنين سيمرغ بلورين بهترين موسيقي متن به بامداد افشار براي فيلم "پوست" تعلق گرفت.بامداد افشار پس از آن که جايزه خود را دريافت کرد اين جايزه را تشويقي و حمايت هيات داوران از جوانان دانست که با وجود نام حسين عليزاده در اين ليست به او‌ تعلق گرفته است.
سيمرغ بلورين بهترين تدوين هم به اسماعيل عليزاده براي "شناي پروانه" اهدا شد.
در ادامه سيمرغ بلورين بهترين فيلمبرداري به مرتضي نجفي براي فيلم "تومان" تعلق گرفت.مرتضي نجفي ضمن تشکر از تيمي که در کنار او حضور داشتند از اينکه در اين ليست کنار مسعود سلامي و هومن بهمنش بودم مفتخرم. اي کاش پدرم چند وقت بيشتر در ميان ما مي‌ماند.
هيات داوران سيمرغ بلورين بهترين بازيگر نقش مکمل زن را به طناز طباطبايي براي فيلم "شناي پروانه" اهدا کردند . طباطبايي که نخستين سيمرغ خود را دريافت مي کرد ابراز داشت:اولين چيزي که مي‌توانم بگويم شکر خداست.او خطاب به رسول صدر عاملي گفت:من سال 83 و با فيلم شما به سينما ورود کردم و امسال نيز اولين سيمرغم را براي حضور در فيلمي با تهيه‌کنندگي شما گرفتم. او در ادامه سخنانش جاي جواد عزتي را خالي دانست و تاکيد کرد که اين بازيگر داراي قلب بزرگي است.
او در ادامه از محمد کارت تشکر کرد و افزود: من به فيلمي که در آن حضور داشتم افتخار مي‌کنم. اين جايزه حاصل تلاش فردي نيست بلکه حاصل يک حلقه و تلاش جمعي است. او همچنين از کارگردان "خورشيد" ديگر فيلمي که در آن حضور داشت تشکر کرد. در پايان به پاس زحمات پدر و مادرش اين سيمرغ را به آن‌ها تقديم کرد.
در ادامه اين مراسم، سيمرغ بلورين بهترين بازيگر نقش مکمل مردبه امير آقايي براي فيلم "شناي پروانه" اهدا شد.آقايي پس از دريافت سيمرغش از تيم درجه يک "شناي پروانه، رسول صدرعاملي، محمد کارت و بازيگران اين فيلم تشکر کرد. او ارزش معنوي اين سيمرغ را به خانواده‌اش تقديم کرد که بيست سال‌ پاي او ايستادند.
در ادامه و قبل از معرفي برندگان سيمرغ نقش هاي اصلي، لوح تقدير ويژه داوران بخش سوداي سيمرغ به شميلا شيرزاد، ابوالفضل شيرزاد، روح‌الله زماني، سيدمهدي موسوي بازيگران کودک‌ونوجوان فيلم "خورشيد" اهدا شد.شميلا شيرزاد پس از آن که روي سن آمد گفت:
من يک کودک افغاني هستم که در کشورم جنگ است و صلح و آرامش نيست و در کشور ديگري کار مي‌کنم. به اميد روزي که در هيچ کجاي جهان جنگي وجود نداشته باشد.
روح‌الله زماني ديگر نوجوان بازيگر فيلم "خورشيد" نيز گفت: از آقاي مجيدي که مسير بازيگري را به من آموخت و همچنين عوامل فيلم تشکر مي‌کنم و اين لوح را به مادرم تقديم مي‌کنم.
ابوالفضل شيرزاد هم پس از دريافت لوحش گفت: از آقاي مجيدي و عسگري ممنونم که من را که از بازيگري چيزي نمي‌دانستم براي ايفاي اين نقش راهنمايي کردند.
سيد مهدي موسوي هم گفت: از آقاي مجيدي، عسگري و عوامل فيلم که به تجربه بازي من در فيلم کمک کردند ممنونم. اين لوح را به مادربزرگم تقديم مي‌کنم که در نبود پدر و مادرم از من نگهداري کرد.
روح الله زماني هم گفت: من از زندگي نااميد شده بودم و حضور در اين فيلم و تجربه بازي به من اميد دوباره داد. از همه مي‌خواهم نااميد نشوند و پرتلاش به مسيرشان ادامه دهند.
همچنين در ادامه سيمرغ‌ بلورين بهترين بازيگر نقش اصلي زن به نازنين احمدي براي فيلم "ابر بارانش گرفته" تعلق گرفت.نازنين احمدي از هيات داوران و مسئولان جشنواره و مجيد برزگر تشکر کرد و گفت: بودن اين جايزه در دست من به دليل حمايت يک تيم خوب است. من مفتخرم که اين جايزه را براي حضور در فيلم مجيد برزگر مي‌گيرم.
سيمرغ‌بلورين بهترين بازيگر نقش اصلي مرد نيز به پيمان معادي براي فيلم "درخت گردو" اهدا شد که جايزه او را محمد حسين مهدويان کارگردان اين فيلم به همراه ژينا زاهدي بازيگر کودک اين فيلم دريافت کرد.
مهدويان درباره عدم حضور پيمان معادي در ايران به دليل حضور در فيلمي که خارج از ايران فيلمبرداري مي‌شود گفت: پيمان از ابتداي جشنواره در کنار فيلم بود. در نشست خبري روي خط تلفن حضور داشت و براي اداي احترام به جشنواره ويديوئي ضبط و ارسال کرده است.
اين کارگردان در ادامه گفت: خوشحالم که پيمان معادي اولين سيمرغش را براي حضور در فيلم من مي‌گيرد.
معادي در اين ويدئو از مهدويان براي روايت اين فيلم انساني تشکر کرد. او همچنين از هيات داوران تشکر کرد و گفت :اين شانس را نداشتم که درخشش همکارانم را روي پرده سينما ببينم اما مطمئنم که فوق العاده بوده ايد. از محمدحسين مهدويان و مصطفي احمدي به خاطر اعتمادي که به من، براي ساختن چنين اثر فاخر و دغدغه مندي کردند، ممنونم.
سيمرغ بلورين بهترين فيلم هنر و تجربه هم به بهرام و بهمن ارک براي فيلم "پوست" تعلق گرفت.
در ادامه اين مراسم سيمرغ بلورين بهترين فيلمنامه مشترک هم به نيما جاويدي و مجيد مجيدي براي فيلم "خورشيد" اهدا شد.مجيد مجيدي از پيروز حناچي شهردار تهران تشکر ويژه کرد که به مقوله مهم کودکان کار توجه داشت و گفت: شهردار، محبت کرد و به سر صحنه ما آمد. اين‌ها نان آوران کوچکي هستند که اميدوارم روزي برسد که کودکي سر چهارراه ها نباشد. اين جايزه را به کسي تقديم مي‌کنم که اگر نبود اين فيلم ساخته نمي‌شد. به هومن بهمنش که يک سال در کنار من بود.
او با ابراز احترام به فيلمبرداران ايران گفت: هومن چيزي کمتر از استرادو ندارد و او استرادوي ايران است.
نيما جاويدي ديگر فيلمنامه نويس فيلم "خورشيد" نيز گفت: اميدوارم اين فيلمنامه اداي ديني به همه کودکان کشورم باشد. او در ادامه از بازيگران نوجوان "خورشيد" تشکر کرد.
هم چنين سيمرغ بلورين جايزه ويژه هيأت‌داوران به سعيد ملکان براي فيلم "روزصفر" تعلق گرفت.
سيمرغ بلورين بهترين کارگرداني نيز به محمدحسين مهدويان براي "درخت گردو" اهدا شد.
مهدويان در ابتدا از گروه "درخت گردو" که در جزئيات فيلم بسيار دقيق عمل کردند تشکر کرد و گفت: اين فيلم بلوغ کاري گروه ما بود. اين جايزه را به نمايندگي از شما مي‌گيرم. من هميشه طرفدار مجيد مجيدي بودم و خاطرات خوب از سينما را مديون او هستم. بودن اسمم در کنار او باعث افتخار من است. از تهيه‌کننده فيلمم که به طور مستقل روي اين فيلم سرمايه‌گذاري کردند تشکر مي‌کنم. از پدر و مادرم تشکر مي‌کنم. فيلم ما درباره پدران مظلوم و داغديده بود و اين جايزه را به همه پدران داغدار سرزمينم از جمله پدران سانحه سقوط هواپيما و جانباختگان کرمان در مراسم تشييع شهيد سردار سليماني تقديم مي کنم.
سيمرغ بلورين بهترين فيلم هم به فيلم "خورشيد" به‌تهيه‌کنندگي امير بنان و مجيد مجيدي تعلق گرفت.
مجيد مجيدي پس از دريافت سيمرغ بلورين بهترين فيلم از سوي هيات داوران گفت: گرفتن جايزه حس مسئوليت را بالا مي‌برد. اميدوارم براي کشور و‌ مردمم مفيد باشم. بسياري به من مي‌گويند درد و رنج‌ها را به تصوير بکشم اما در بسياري مواقع تنها سنگ صبور هستم و از اين بابت که کاري از دستم برنمي‌آيد شرمنده مردم هستم.
اميربنان هم پس از آن که روي سن حاضر شد گفت: خوشحالم که اولين تهيه‌کنندگي‌ام را در کنار مجيد مجيدي انجام دادم و با يک تيم نخبه کار کردم. براي سينماي ايران خوشحالم که هومن بهمنش را دارد. در اين فيلم شرايط سختي داشتيم که تيم ما به عشق کودکان، کار جهادي کردند. اين سيمرغ را به همه گروه تقديم مي‌کنم. در شرايطي که بسياري ادعاي ايستادن پاي فيلم‌هاي اجتماعي دارند، اما عده‌ کمي اين وعده را عملي مي‌کنند. از پيروز حناچي شهردار تهران براي حضورش تشکر مي کنم.
هم چنين سيمرغ زرين بهترين فيلم از نگاه ملي هم به فيلم "روز صفر" ساخته سعيد ملکان اهدا شد.
سيمرغ بلورين بهترين فيلم از نگاه تماشاگران هم به فيلم "شناي پروانه" به‌تهيه‌کنندگي رسول صدرعاملي تعلق گرفت.
محمد کارت با ابراز احترام به نظر داوران و بزرگان سينما خود را شاگرد اين عزيزان دانست و ابراز داشت: مثل بچه هاي فيلم "خورشيد" کساني که با زجر وارد سينما شده اند قدر اين لوح را مي دانند.
او ادامه داد: من به عنوان يک مستندساز قول مي دهم‌که به ساخت مستند در جهت اصلاح فرهنگ کشورم ادامه دهم‌. همچنين از عوامل درجه يک و کم نظير و خلاق تيم "شناي پروانه" و رسول صدرعاملي که با نگاه پدرانه اين پروژه را حمايت کرد تشکر مي کنم.
او با اشاره به اين مطلب که جواد عزتي جايزه اش را از دل مردم مي گيرد افزود: دم دل تک تک مردم بالا و پايين شهر که به تماشاي فيلم نشستند گرم.
کارگردان فيلم "شناي پروانه" خاطرنشان کرد: 50 درصد زحمات فيلم هاي من برعهده آبان عسگري بوده که هميشه در کنارم مرا حمايت کرده است
رسول صدرعاملي هم بيان داشت: روزگار غريبي است. جشنواره امسال نسبت به سي و هشت دوره گذشته با حال و هوايي متفاوت و همراه با رنج و شادماني برگزار شد.
رنج براي اتفاقات اخير و شادماني به مناسبت ورود جواناني که نمونه هاي شان را در سيمرغ هاي امسال شاهد بوديم. او در پايان براي سينماي ايران آرزوي پايندگي کرد‌.

    خانه |  درباره ما  |  تماس با ما  |  قوانین و مقررات  |  منابع |  جشنواره سينما |  خبر  
  كليه حقوق اين سايت براي sourehcinema.com محفوظ ميباشد
Copyright © 2003-2016 SourehCinema.com All rights reserved
توسعه دهندگان سايت  Email: info@sourehcinema.com