زندگينامه
سيّد حسين حق گو متولّد سال 1335 شهر تهران است. فيلم سازي تجربي را با انجمن سينماي جوانان آغاز كرده و از رشته طراحي صنعتي در دانشگاه تبريز انصراف داده و كارشناسي زبان و ادبيات فارسي را به پايان مي رساند. پس از انقلاب مدّت كوتاهي تئاتر كار كرده و نمايشنامه يي تحت عنوان عروج نوشته و كارگرداني نموده و در تالار فردوسي و تالار سنگلج بر روي صحنه مي برد. سال 1360 مديرعامل انجمن سينماي جوانان شده و هم زمان در تعدادي آثار
16 ميليمتري به عنوان دستيار و مدير توليد در تلويزيون مشغول به كار مي شود. سال 1362 در بخش فرهنگي بنياد مستضعفان در حوزه سينمايي به عنوان قائم مقام وارد مي شود و در سال 1363 حكم مديرعاملي مؤسسه امور سينمايي بنياد مستضعفان را دريافت مي نمايد.
در طي سال هاي فعّاليت در بنياد مستضعفان در عرصه توليد، توزيع و نمايش سعي مي نمايد بنياد را در شاخه سينمايي كشور به جايگاه معيني برساند و براي تعدادي از كارگردانان فرصتي را فراهم نمايد تا اوّلين آثار خود را با بنياد تجربه نمايند، از رهگذر اين همكاري، آثار ارزشمندي با نام هيولاي درون، گمشده، تصوير آخر، طلسم، ترنج، روزهاي انتظار، خط پايان، كنار بركه ها، باي سيكل ران، عروسي خوبان، خارج از محدوده، جهيزيه براي رباب، آخرين پرواز و ... توليد مي شود.
او با جدا شدن از بنياد مستضعفان در دهه هفتاد كار خود را با مطبوعات و تلويزيون و در بخش خصوصي دنبال
مي كند و مجموعه كارهاي مستند، داستاني و كوتاه را در شبكه هاي مختلف توليد مي كند، هم زمان در نهادها و ارگان هاي مختلف به عنوان مشاور پاره وقت و عضو شوراهاي سناريو در بنياد سينمايي فارابي و شوراي سناريو شبكه اوّل فعّاليت مي نمايد، برخي از مجموعه كارهاي تلويزيوني او در داخل و خارج از كشور با نام هاي :
باغ معرفت (52 قسمت)- هفت گنبد ( 52 قسمت )- توسعه خلاقيت (26 قسمت)- ستاره هاي كويري (4 قسمت)-
با افلاكيان خاك نشين- نيما - ضيافت (30 قسمت)- نجواي نياز (26 قسمت)- ضيافت نور(30 قسمت)- شكوه رستگاري (15قسمت)- ستاره سحري (5 قسمت)- ماه آسماني ( 60 قسمت) و ...
او معاون سينمايي حوزه هنري و رئيس سازمان توسعه سينمايي سوره بوده است، هم چنين عضو خانه سينما و نايب رئيس انجمن تهيه كنندگان مستند سينماي ايران است و آخرين كار او در مقام تهيه كنندگي فيلم سينمايي "يك وجب از آسمان" به كارگرداني آقاي علي وزيريان است .