1 2 3 4
5 6 7
9 8
جستجو درعناوين خبری
  بگرد
جستجوی پيشرفته | راهنما
آخرين رويدادها سينمايی
گزارشات
مصاحبه ها
نقدها و مقالات
اخبار فيلم
فيـــلمهای در دست توليد
محصولات آينده سوره
اخبار هنرمندان
اخبار جشنواره ها
اخبار اصناف سينمايی
اخبار دفاتر تهیه و توليد
اخبار سينمای جهان
روزشمارسینما
خبرگزاری ها
 تعداد بازديد : 493  تاريخ مخابره خبر:  ۲۹/۷/۱۳۸۳  نوع : خبر
 کد خبر : 138307292013  ساعت مخابره خبر: ۱۷:۰۱:۳۵
    ۱۳۸۳/۰۷/۲۹                              تاريخ نشر خبر :  
 

علي معلم:

درك سينماگران ما از حوزه امنيت و نظم اجتماعي، ضعيف است

شخصيت پليس در فيلم‌هاي سينماي ايران به هيچ وجه بومي نيست و شخصيت‌هايي پاستوريزه خلق شده كه مردم كمتر از آن استقبال مي‌كنند.

    علي معلم، منتقد و تهيه كننده سينمادر گفتگو با ستادخبري جشنواره پليس گفت: بخش عمده‌اي از فيلمهاي پليسي سينماي ايران و فيلم هايي كه بخشي از آنها درباره فعاليت هاي پليس هستند، فيلم هايي با شخصيت هاي قراردادي، ساختگي و تصنعي هستند، كه فاقد تأثيرگذاري لازم است.
    معلم به آثار موفق تلويزيوني در خلق پليس بومي و موفقي اشاره كرد و گفت: سريال‌هاي «سرنخ» و «خواب و بيدار» در سال هاي اخير از نمونه آثار موفق هستند و به نظر مي‌رسد بر اثر انتقادات مطروحه از سوي منتقدان و كارشناسان، مسئوولان به سمت ساخت چنين آثاري روي آورده‌اند.
    معلم افزود: در سينماي ايران، چون تصويري كه از پليس ترسيم شده، تصوير كادره شده‌اي بوده، سينماي پليسي هيچگاه موفق در جذب مخاطب نبوده است.
    وي ادامه داد؛ به نفع نيروي انتظامي است كه اجازه بدهد شخصيت پليس از حالت كليشه‌اي خارج شوند و هنرمندان بتوانند خلاقيت خود، اصل و جوهره پليس و نظام را در جامعه، نشان دهند.
    معلم، هدف از ساخت آثار پليسي، را كمك به جا افتادن مفهوم امنيت اجتماعي و رواني در جامعه دانست وگفت: متاسفانه ما در سينماي ايران خيلي علاقه‌منديم كه تصوير پليس يك تصوير نچسب و دور از مردم باشد، در حالي كه پليس يكي از مردم است و مسئووليت حفظ امنيت و نظم در جامعه را دارد و كار قابل توجه و مهمي را انجام مي‌دهد.
    معلم به جلساتي اشاره كرد كه نيروي انتظامي با كارشناسان و منتقدان انجام داده و در اين جلسات تاكيد شده است كه در سينما بايد به سمت تقويت چهره مردمي پليس حركت كرد تا چهره غير منصفانه و مهرباني از پليس نمود پيدا كند.
    تهيه كننده فيلم «گاوخوني» گفت: درك سينماگران از ساز و كارهاي پليسي بايد بالا برود، بنابراين آنها نياز به تصحيح نگرش دارند. سينماگران، تصويري كليشه‌اي از پليس دارند و پليس از نظر آنها، يك كارآگاه خصوصي يا يك مامور امنيتي بيشتر نيست.
    علي معلم ادامه داد: متاسفانه تصويري كه از پليس در فيلم ها ديده مي‌شود، تصويري بي جان و خشك است و آن به واسطه شناخت محدودي است كه سينماگران از اين حوزه دارند.
    وي تصريح كرد: سينماگران، هيچ گونه تلاشي براي آشنايي با محيط‌هاي پليسي نمي‌كنند و درك آنها از حوزه امنيت و نظم اجتماعي درك ضعيفي است.
    سوء تفاهم ها هم در اين حوزه بايد كاهش يابد و آنها شناخت عميق تري از هم پيدا كنند.

انتهای پیام /

 
   
 
    خانه |  درباره ما  |  تماس با ما  |  قوانین و مقررات  |  منابع |  جشنواره سينما |  خبر  
  كليه حقوق اين سايت براي sourehcinema.com محفوظ ميباشد
Copyright © 2003-2016 SourehCinema.com All rights reserved
توسعه دهندگان سايت  Email: info@sourehcinema.com