1 2 3 4
5 6 7
9 8
جستجو درعناوين خبری
  بگرد
جستجوی پيشرفته | راهنما
آخرين رويدادها سينمايی
گزارشات
مصاحبه ها
نقدها و مقالات
اخبار فيلم
فيـــلمهای در دست توليد
محصولات آينده سوره
اخبار هنرمندان
اخبار جشنواره ها
اخبار اصناف سينمايی
اخبار دفاتر تهیه و توليد
اخبار سينمای جهان
روزشمارسینما
خبرگزاری ها
 تعداد بازديد : 585  تاريخ مخابره خبر:  ۲۱/۸/۱۳۸۵  نوع : خبر
 کد خبر : 138508210225  ساعت مخابره خبر: ۱۵:۱۳:۵۶
    ۱۳۸۵/۰۸/۲۱                              تاريخ نشر خبر :  
 

«محمدرضا شرف الدين»:

ساخت يازده فيلم جنگي افراط نيست

«ساخت يازده فيلم دفاع مقدس نسبت به کل توليدات سينماي ما در يک سال، به هيچ وجه افراط نيست.»

    به گزارش سايت سينمايي سوره، «محمد رضا شرف الدين» تهيه کننده، رئيس انجمن سينماي انقلاب و دفاع مقدس؛ ضمن بيان اين مطلب، گفت: موضوع افراط معمولاً در يک مقايسه پيش مي آيد. اگر ما بخواهيم که شرايط گذشته را با شرايط جديد مقايسه کنيم، با نگاه به سال پرکار سينماي دفاع مقدس، به اين نتيجه خواهيم رسيد که افراطي در کار نيست. اين را بايد توجه داشت که در عرصه فرهنگ، آن هم در مورد موضوع ملي، هر چند فيلم زياد توليد شود؛ نبايد به آن «افراط» اتلاق کرد، چرا که تلقي «افراطي» معمولا براي کاري صورت مي گيرد که که باعث شود يک ناهنجاري در روند کار به وجود بيايد.
    «شرف الدين» گفت: البته من هم قبول دارم که بايد عرضه به گونه اي باشد که مخاطب دلزده نشود. مثلا فرض کنيد در سينماي ما به يک ژانري مطلقاً پرداخته نشود و يک دفعه بيايند و روي يک ژانر خاص زوم کنند، خب آنگاه طبيعي است که خود بيننده هم رغبت نمي کند و دلزده مي شود. مثل استفاده بي رويه از غذاي پرانرژي و چرب که دل آدم را به هم مي زند و جز ضرر چيزي ندارد. اما اينجا بحث من اين است که يازده فيلم براي کل سينماي ما در يک سال و در سينماي دفاع مقدس، اصلاً افراط نيست. اگر هم مشکلي پيش آمده، ريشه اش را فقط بايد در ضعف گذشته ببينيم،
    «شرف الدين» گفت: وقتي در سال هاي اخير توليدات کمي در زمينه سينماي دفاع مقدس داشته ايم ـ و حتي سالي بوده که توليدات اين سينما صفر بوده ـ حالا وقتي يک دفعه با يازده فيلم جنگي روبرو مي شويم، تصور مي کنيم عدد بالايي است اما در مقايسه با کليت سينماي ايران يازده فيلم معقول است و عدد و رقم قابل قبولي است.
    «شرف الدين» گفت: جشنواره سينماي دفاع مقدس دوسالانه است و امسال برگزار نمي شود.
    وي با اشاره به حضور يازده فيلم در مورد دفاع مقدس در جشنواره فجر گفت: ما به دوستانمان توصيه مي کنيم که اگر مي خواهند فيلمي را شروع کنند براي رساندن به جشنواره بيست و پنجم فيلم فجر، تلاش نکنند چرا که از کيفيت کارها کم مي شود. اين فرصت باقي مانده تا جشنواره فيلم فجر، فرصت کمي است و فرآيند توليد فيلم هاي دفاع مقدس، زمان بيشتري نسبت به توليد فيلم هاي ديگر به خود اختصاص مي دهد. بنابراين اگر فيلمسازان بخواهند در اين فرصت کوتاه با فشار و عجله کار کنند، هم کيفيت کار پائين مي آيد و هم اينکه تهيه کنندگان سينماي ايران، سال آينده در اکران دچار مشکل مي شود و صلاح نيست سرمايه شان متوقف شود. بهتر است که تهيه کنندگان با توجه بيشتر به بحث نرم افزاري و فکر و تدبير بيشتربه اين کار بپردازند. آنها بايد بتوانند در يک فرصت بهتر، با فکر و تدبير بيشتري اين کار را انجام دهند. ضمن اينکه فيلم هاي دفاع مقدس بودجه هاي قابل توجهي نسبت به فيلم هاي ديگر مي خواهند و اگر بگذارند براي سال آينده خيلي راحت و تازه نفس وارد بودجه سال آينده اي مي شوند و سال آينده بهتر مي تواند حمايت شود. بنابراين، خود ماهم در حال حاضر نظرمان نيست که امسال فيلم دفاع مقدس توليد شود اما اين يازده تا عدد خوبي است و بهتر است که حتي يک سرمايه گذار سينما يا يک تهيه کننده حرفه اي يا سرمايه گذار حرفه اي در عرصه هاي ديگري مثل فيلم هاي طنز و کودک و نوجوان و مثل ژانر پليسي سرمايه گذاري کند و انشاءالله سال ديگر با يک برنامه ريزي خوب بتوانيم باز هم فيلمهاي دفاع مقدس داشته باشيم .
    «شرف الدين» در ادامه به پيشنهاد گنجاندن يک بخش جنبي به نام «سينماي دفاع مقدس» در جشنواره بيست و پنجم فيلم فجر، اشاره کرد و گفت: اساسا اين يک تفکر است که ما بياييم جشنواره دفاع مقدس را تعطيل کنيم و به جايش در دل جشنواره فجر يک بخش جنبي به فيلم هاي دفاع مقدس بپردازد. به نظر من اين اساسا صلاح نيست و من مفصل روي ضرورت وجود يک جشنواره مستقل دفاع مقدس صحبت کرده ام.
    وي متذکر شد: نظر خود سينماگران دفاع مقدس، مديران فرهنگي و برنامه ريزان فرهنگ دفاع مقدس اينطوراست که اين ژانر نياز به يک جشنواره مستقل دارد. توجه داشته باشيد که جشنواره فجر به عنوان يک جشنواره ملي؛ برآيند کل سينماي ايران را بررسي مي کند اما اين يک جشنواره تخصصي نيست درحالي که سينماي دفاع مقدس يک جشنواره تخصصي مي طلبد که هم بتواند هم در توسعه و رشد مفاهيم و ارزشهاي دفاع مقدس عرصه اي را بوجود بياورد و هم از نظر تکنيکي و امکانات سخت افزاري آن اين ارزيابي را ارائه دهد. مثل يک جشنواره تخصصي که پليس دارد، مثل يک جشنواره تخصصي که ژانر کودک و نوجوان دارد، اما اگر جشنواره دفاع مقدس، در کنار جشنواره فجر به صورت جنبي برگزار شود، اين لطمه جبران ناپذيري به فرهنگ دفاع مقدس مي زند، به اين خاطر که ضعيف مي شود و فراموش مي شود بخاطراينکه به صورت تخصصي بررسي نمي شود و توجه کنيم که يک ژانر ملي را ما نبايد از اهميتش به اين وسيله کم کنيم. خود به خود اهميتش کم مي شود اگر به صورت جنبي در کنار جشنواره فجر مطرح شود بنابراين ضرورت دارد که يک جشنواره مستقل براي دفاع مقدس در نظر بگيريم. حتي اگر زمانش را هم بيشتر کنيم، بازهم مي ارزد که يک جشنواره مستفل داشته باشيم .
    «محمدرضا شرف الدين» درباره شراي توليد فيلم «فرزند صبح» گفت «فرزند صبح» به جشنواره فجر هم نمي رسد. مونتاژ فيلم توسط «بهروز افخمي» انجام مي شود.
    وي در مورد جايگزيني بازيگران در اين فيلم گفت: هنوز براي جايگزيني چيزي قطعي نشده و هنوز مانده که به آن صحنه ها برسيم. حقيقتا کانديداهاي ما متفاوتند و با جلوي دوربين رفتن آنها نمي توانيم بگوئيم چه کسي قطعي است.
انتهای پیام /

 
   
 
    خانه |  درباره ما  |  تماس با ما  |  قوانین و مقررات  |  منابع |  جشنواره سينما |  خبر  
  كليه حقوق اين سايت براي sourehcinema.com محفوظ ميباشد
Copyright © 2003-2016 SourehCinema.com All rights reserved
توسعه دهندگان سايت  Email: info@sourehcinema.com