1 2 3 4
5 6 7
9 8
جستجو درعناوين خبری
  بگرد
جستجوی پيشرفته | راهنما
آخرين رويدادها سينمايی
گزارشات
مصاحبه ها
نقدها و مقالات
اخبار فيلم
فيـــلمهای در دست توليد
محصولات آينده سوره
اخبار هنرمندان
اخبار جشنواره ها
اخبار اصناف سينمايی
اخبار دفاتر تهیه و توليد
اخبار سينمای جهان
روزشمارسینما
خبرگزاری ها
 تعداد بازديد : 373  تاريخ مخابره خبر:  ۲۲/۸/۱۳۸۵  نوع : خبر
 کد خبر : 138508220203  ساعت مخابره خبر: ۰۹:۴۰:۴۶
    ۱۳۸۵/۰۸/۲۲                              تاريخ نشر خبر :  
 

وزير ارشاد:

اميدوارم جشنواره بين المللي فيلم كوتاه سرآغاز تلاشي براي رشد و اعتلاي سينماي ايران باشد

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در پيامي به مناسبت برگزاري بيست و سومين جشنواره ملي و يازدهمين جشنواره بين‌المللي فيلم كوتاه تهران گفت: اميدوارم بيست و سومين جشنواره ملي و يازدهمين جشنواره بين‌المللي فيلم كوتاه در پناه عنايات پروردگار متعال در تحقق اهداف خود توفيق يابد و سرآغاز تلاشي افزون‌تر براي رشد و اعتلاي سينماي ايران باشد.

    به گزارش سايت سينمايي سوره، وزير ارشاد در پيام خود افزود: رمز جاودانگي هنر آن است كه از مقتضيات و نيازهاي راستين زمانه خود برآيد و در عين حال، روزمره و مبرا نباشد.
    «محمدحسين صفار هرندي» در پيام خود آورده است: هنر بايد از يك سو پيوند خود را با تمامي عناصر روزآمد روزگار استوار كند و از سوي ديگر، محصول آفرينشي ژرف باشد و از ساده‌انگاري و سطحي‌نگري بپرهيزد.
    در ادامه اين پيام آمده است: در واقع اثر هنري بايد مصداقي اصيل و امروزين از مفاهيم نابي باشد كه طي دورانها، هر بار در شمايل و هياتي ويژه و تكرار ناشدني، با مردمان عصر خويش و آدميان تمامي ادوار همكلام شده و شادي‌ها، رنج‌ها، عقايد و انديشه‌هاي آنان را بازتاب دهد.
    در پيام وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي تصريح شده است: معنويت يگانه كيميايي است كه مي‌تواند زنگار روزمرگي را از سيماي «امروز» بزدايد و بر پيشاني آن طرحي از «ابديت» بزند. هم از اين روست كه معنويت گرايي، ويژگي مشترك همه آثار ماندگار هنري است و سينما به واسطه تعامل با طيف وسيع‌تري از مخاطبان، بايد افزون بر ساير شيوه‌هاي بيان هنري، در جوهره و بنيان خويش اين گوهر تابناك را پذيرا باشد و پاس بدارد.
    صفارهرندي در پيام خود مي‌افزايد: فيلم‌كوتاه از اين فرصت بي‌بديل بهره‌مند است كه بي‌پرواي گيشه و كليشه، مجالي براي نوآوري و تجربه‌گرايي باشد.
    سينمايي كه هم بايد از ظرائف متنوع بومي در مناطق مختلف كشور الهام بگيرد، هم نمايانگر ژرفناي هويت و شكوه اقتدار ملي باشد و هم بر اوضاع جهان معاصر ديده فرو نبندد و در مبارزه فكري با هجوم فرهنگي، رسانه‌اي و نظامي سلطه‌طلبان همچون سلاحي كارآمد عمل كند.
    در اين پيام آمده است: فيلم كوتاه در همان حال كه به لحاظ روش شناختي، «جذابيت هنري» را در قالب داستان و يا مستند جلوه‌گر مي‌سازد، از حيث محتوا بايد دائما چشم به دنياي پيرامون داشته باشد و با اقتباس موضوعاتي كه دغدغه خاطر انسان امروز است آنها را برجسته سازد و در حافظه هنري خويش ثبت كند.
    صفار هرندي در بخش ديگري از پيام خود خاطر نشان كرد: رهنمودهاي گرانقدر مقام معظم رهبري در ترسيم و تبيين وجوه و جوانب آن ضرورتي انكارناپذير است و فيلمسازان جوان همچون ساير اهالي فكر و فرهنگ ارادت و عشق خود را براي بهره‌ مندي از اين سرچشمه‌هاي ناب بارها مورد تاكيد قرار داده ‌اند.
انتهای پیام /

 
   
 
    خانه |  درباره ما  |  تماس با ما  |  قوانین و مقررات  |  منابع |  جشنواره سينما |  خبر  
  كليه حقوق اين سايت براي sourehcinema.com محفوظ ميباشد
Copyright © 2003-2016 SourehCinema.com All rights reserved
توسعه دهندگان سايت  Email: info@sourehcinema.com