1 2 3 4
5 6 7
9 8
جستجو درعناوين خبری
  بگرد
جستجوی پيشرفته | راهنما
آخرين رويدادها سينمايی
گزارشات
مصاحبه ها
نقدها و مقالات
اخبار فيلم
فيـــلمهای در دست توليد
محصولات آينده سوره
اخبار هنرمندان
اخبار جشنواره ها
اخبار اصناف سينمايی
اخبار دفاتر تهیه و توليد
اخبار سينمای جهان
روزشمارسینما
خبرگزاری ها
 تعداد بازديد : 452  تاريخ مخابره خبر:  ۱۱/۱۰/۱۳۸۵  نوع : خبر
 کد خبر : 138510110216  ساعت مخابره خبر: ۱۵:۵۶:۵۵
    ۱۳۸۵/۱۰/۱۱                              تاريخ نشر خبر :  
 

كابوس‌هاي سينمايي بوش

امروزه مخالفت با بوش و سياست‌هاي او در سطح جهان، از سوي شخصيت‌هاي سينمايي تنها به «شون پن» و «سوزان ساراندون» محدود نشده و هنرمندان ديگري را نيز در بر مي‌گيرد.

    به گزارش سايت سينمايي سوره، اگرچه هاليوود همواره در تلاش بوده تا هم ‌راستا با سياست‌هاي دولت بوش، به عنوان تريبون تبليغاتي اين دولت گام بردارد ولي امروزه سينما چه در هاليوود و چه در عرصه خارجي به كابوس شب‌هاي بوش تبديل شده، آنچنانكه محبوبيت بوش در ميان اهالي سينما روز به روز كاهش يافته است.
    از جمله شخصيت‌هاي سينمايي مخالف با بوش مي‌توان به كساني چون «اليور استون»، «جين فوندا»، «داستين هافمن»، «سوزان ساراندون»، «شون پن»، «مايكل مور»، «رابين ويليامز»، «ريچارد دريفوس»، «پيتر فالك»، «تيم رابينز»، «مريل استريپ»، «جورج كلوني»، «اسپايك لي»، «تيم برتون»، «ونسا ردگريو»، «جيمز لانگلي» و «دنزل واشنگتن» اشاره كرد.
    در اين ميان «داستين هافمن» بازيگر هاليوودي فيلم مشهور «مرد باران»، متنفر از بوش و سياست‌هاي خونريزانه او در سطح بين‌الملل آرزو مي‌كند كه اي كاش مي‌شد به جايي برود كه اثري از بوش نباشد و سپس خود با نااميدي خط بطلان بر آرزوي خود مي‌كشد و مي‌گويد:مگر مي‌شود به جايي رفت كه اثري از بوش نباشد؟
    هافمن در مصاحبه اخير خود با اظهار شرمندگي از اينكه يك آمريكايي است مي‌گويد: «بوش»، ما را در جنگ عراق فريفت. او خود، حادثه تروريستي 11 سپتامبر را ترتيب داد تا بتواند زمينه حمله به عراق و اشغال اين كشور را فراهم كند. او باعث شده تا امروز جهانيان از ما متنفر باشند.
    «شون پن» بازيگر فيلم‌هاي «رودخانه مرموز» و «21گرم» نيز در زمينه مخالفت با بوش پا را فراتر گذاشته و «بوش» را شيطان بزرگ مي‌نامد.
    «پن» چندي پيش نيز همزمان با روز ملي استقلال آمريكا، در كنار عده‌اي ديگر از شخصيت‌هاي فرهنگي، ادبي هنري آمريكا همچون «سوزان ساراندون» بازيگر، «آليس واكر»، رمان‌نويس و «دني گلور» بازيگر، «شيهان» و «ديك گريگوري»، كمدين و فعال صلح در مقابل كاخ سفيد در اعتراض به سياست‌هاي بوش بالاخص جنگ عراق دست به اعتصاب غذا زد.
    اين بازيگر هاليوودي كه اخيرا به عنوان خبرنگار روزنامه سن‌فرانسيسكو كرونيكل به ايران سفر كرد، در سخنراني هفته گذشته خود در مراسم اهداي جايزه «كريستفر ريوز» در نيويورك بار ديگر از سياست‌هاي خونخوارانه بوش انتقاد كرده و خواستار محاكمه نظامي او و «چني» شد. او چندين بار نيز به عراق مسافرت كرده است.
    در عرصه مخالفت با بوش، «مايكل مور» از اين دو «هافمن» و «پن» نيز پا را فراتر گذاشته و تمامي آثار سينمايي، سخنراني‌ها و حتي سفرهاي خود را در جهت مبارزه با بوش متمركز كرده است.
    او كه در سال در سال 1954 در خانواده اي ايرلندي و كاتوليك، در آمريكا به دنيا‌ آمد، كار خود را در عرصه سينماي مستند را با موضوع «جنرال موتور» ساخت، پس از آن به سراغ «آزادي فروش اسلحه در آمريكا»،(بولينگ براي كلمباين)، رفت و در نهايت با ساخت فيلم جنجال‌برانگيز و ضد بوش «فارنهايت 9/11» به اوج شهرت رسيد.
وي اخيرا نيز به سراغ نظام بهداشتي و بيمه‌اي دولت بوش رفته و فيلم مستند «بيمار» را ساخته است.
    «مور» همچنين همزمان با انتخاب دوباره بوش بعنوان رييس جمهور آمريكا، در مقاله طنزآميزى كه در سايت اينترنتى خود منتشر كرد، با استناد به 17 دليل گفت لازم نيست كه آمريكايي‌ها به خاطر انتخاب دوباره بوش به رياست جمهورى كشورشان دست به خودكشى بزنند.
    «مايكل مور» كه «ال گور» معاون رييس جمهور سابق آمريكا نسبت به فيلم‌هايش بلاخص «فارنهايت 9/11» ابراز علاقه كرده است، خود را تنها به حوزه سينما محدود نكرده و با انتشار كتاب «آيا دوباره به ما اعتماد خواهند كرد؟: نامه‌هايي از جبهه» سعي كرده تا اين بار با استفاده از ادبيات، چهره واقعي بوش را براي همگان آشكار نمايد.
    «تيم رابينز» و «سوزان ساراندون»، دو بازيگر برجسته هاليوود نيز دو تن از مخالفان سرسخت سياست بوش، همواره در اين راستا به صورت تيم دونفره در برنامه‌ها و مراسم‌ مختلف شركت كرده و با ايراد سخنراني‌هاي ضد دولت، انزجار خود را از سياست‌هاي جنگ‌طلبانه بوش ابراز مي‌كنند.
    هم راستا با اين دو بازيگر هاليوودي،«جيمز لانگلي»، مستند‌ساز آمريكايي كه اخيرا نسبت به فيلمسازي در ايران ابراز علاقه كرده سعي كرده بيش از آنكه در مخالفت با سياست‌هاي بوش سخنراني كند در آثار خود عقايدش را به تصوير بكشد.
    «لانگلي» با ساخت فيلم‌هاي مستندي چون «عراق قطعه قطعه شده» و «نوار غزه» به شرح واقعياتي مي‌پردازد كه در دو كشور عراق و فلسطين در حال وقوع است.
    طبق آمارهاي موجود امروزه محبوبيت بوش نه تنها در ميان جوامع از جمله جوامع هنري و ادبي بطرز چشمگيري كاهش يافته، بلكه به تازگي رسانه‌هاي جهاني از جمله خود آمريكا، او را به عنوان منفورترين شخصيت سياسي جهان معرفي كرده است.
انتهای پیام /

 
   
 
    خانه |  درباره ما  |  تماس با ما  |  قوانین و مقررات  |  منابع |  جشنواره سينما |  خبر  
  كليه حقوق اين سايت براي sourehcinema.com محفوظ ميباشد
Copyright © 2003-2016 SourehCinema.com All rights reserved
توسعه دهندگان سايت  Email: info@sourehcinema.com